Experian Türkiye ve Orta Doğu’dan Sorumlu İK İş Ortağı olarak atanan Seçkin Güller, sektördeki tecrübesi ve deneyimiyle Experian’ın Türkiye ve Orta Doğu’daki insan kaynakları yönetiminden sorumlu olacak.

İstanbul, Türkiye, 1 Ekim 2018 - Kariyerine Yapı Kredi Bankası’nda Kariyer Yönetimi bölümünde başlayan Seçkin Güller, Alternatif Bank’ta işe alım ekibinde yer aldı. Ardından, HSBC ve TEB’de İK İş Ortağı olarak da görev alan Güller, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü’nde, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi üzerine gerçekleştirdi.

Experian Türkiye Genel Müdürü Mehmet Bozacıoğlu, Experian Türkiye’nin son dönemde farklı birimlerde gerçekleştirdiği yeni atamalarla büyümeye devam ettiğini belirtti ve sözlerine devam etti: ‘Türkiye’de son 10 yıldır istikrarlı bir şekilde büyümemizi sağlayan güçlü yerel kadromuz ve dolayısıyla insan kaynağına yatırımımız devam ediyor. Son günlerde gerçekleştirdiğimiz önemli atamalarımıza ek olarak, İK İş Ortaklığı gibi çok önemli bir pozisyona Seçkin Güller atandı. Böylelikle, Experian Türkiye’nin insan kaynağına ve değerlerine yaptığımız yatırım, uluslararası alanda olduğu gibi yerelde de güçlü bir şekilde desteklenecek.’

Experian
Dünyanın lider bilgi hizmetleri şirketi Experian, yeni bir ev ya da araba almak, çocukları üniversiteye göndermek ya da yeni müşterilerle işleri büyütmek gibi hayatın en büyük anlarında, tüketicilerin ve müşterilerinin kendi verilerini güvenle yönetmelerini sağlar. Bireylerin kendi mali durumlarını kontrol altına almalarını ve finansal hizmetlere erişimlerini sağlayan Experian, iş dünyasının daha etkin kararlar almasına ve büyümesine, kredi veren kuruluşların sorumlu kredilendirme yapmasına, kuruluşların kimlik hırsızlığını ve dolandırıcılık suçunu engellemesine destek olur.
39 ülkede 16.500 çalışanı bulunan Experian, müşterilerinin her fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeleri için her gün yeni teknolojilere, konusunda uzman kişilere ve inovasyona yatırım yapıyor. İngiltere Borsası’na kote olan Experian plc, (EXPN) ve FTSE 100 endeksinde yer alıyor. Experian hakkında daha fazla bilgi için www.experianplc.com ‘u ziyaret edebilir ya da Experian ile ilgili son gelişmeler ve haberler konusunda uluslararası haber merkezimizi takip edebilirsiniz.

Experian Türkiye
2000 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren Experian, bankacılık, finans, telekomünikasyon, sigorta, enerji, kamu ve perakende sektörlerindeki müşterilerine hizmet sunar. Daha fazla bilgi için http://www.experian.com.tr

Top