Ağustos 2018 itibariyle, Experian’ın Ortadoğu ve Türkiye’den Sorumlu Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü olarak atanan Ali Sarı, uzun yıllardır sektördeki bilgi ve deneyimiyle Experian’ın bu bölgelerdeki iletişim ve pazarlama faaliyetlerini yürütecek.

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Ali Sarı, sırasıyla ICRON, Peppers & Rogers Group ve Accenture gibi şirketlerin Kurumsal İletişim ve Pazarlama departmanlarında görev aldı. Peppers & Rogers Group’ta hem Türkiye hem de Ortadoğu bölgelerinden sorumlu olan Ali Sarı, şirketin Dubai ofisinde de görev aldı. ICRON’da ise Türkiye pazarı dahil olmak üzere, hem Avrupa hem de Asya Pasifik bölgelerine destek verdi.

Experian Türkiye Genel Müdürü Mehmet Bozacıoğlu, Experian Türkiye’nin büyümeye devam ettiğini ve bu atamanın uluslararası alanda Türkiye’ye verilen önemin bir göstergesi olduğunu belirterek sözlerine devam etti; ‘Türkiye’de son 10 yıldır istikrarlı bir şekilde büyümemizi sağlayan, güçlü yerel kadromuz ve dolayısıyla insan kaynağına yatırımımız devam ediyor. Önümüzdeki dönemde de, uluslararası uzmanlığımızı ülkemiz finans ve ilgili diğer sektörlere inovatif yaklaşımlarla sunmaya devam edeceğiz. Bunun bir göstergesi de, pazarlama ve iletişim çalışmalarımıza verdiğimiz önem. Ali Sarı’nın ekibimize katılmasıyla gerek iş ortaklarımız gerekse nihai tüketici ile çok daha etkin bir iletişim içinde olacak, çözüm ve hizmetlerimizin daha yakından tanınması yönünde çalışacağız.’

Experian
Dünyanın lider bilgi hizmetleri şirketi Experian, yeni bir ev ya da araba almak, çocukları üniversiteye göndermek ya da yeni müşterilerle işleri büyütmek gibi hayatın en büyük anlarında, tüketicilerin ve müşterilerinin kendi verilerini güvenle yönetmelerini sağlar. Bireylerin kendi mali durumlarını kontrol altına almalarını ve finansal hizmetlere erişimlerini sağlayan Experian, iş dünyasının daha etkin kararlar almasına ve büyümesine, kredi veren kuruluşların sorumlu kredilendirme yapmasına, kuruluşların kimlik hırsızlığını ve dolandırıcılık suçunu engellemesine destek olur.
39 ülkede 16,500 çalışanı bulunan Experian, müşterilerinin her fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeleri için her gün yeni teknolojilere, konusunda uzman kişilere ve inovasyona yatırım yapıyor. İngiltere Borsası’na kote olan Experian plc, (EXPN) ve FTSE 100 endeksinde yer alıyor. Experian hakkında daha fazla bilgi için www.experianplc.com ‘u ziyaret edebilir ya da Experian ile ilgili son gelişmeler ve haberler konusunda uluslararası haber merkezimizi takip edebilirsiniz.

Experian Türkiye
2000 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren Experian, bankacılık, finans, telekomünikasyon, sigorta, enerji, kamu ve perakende sektörlerindeki müşterilerine hizmet sunar. Daha fazla bilgi için http://www.experian.com.tr

Top